Rejser til Maldiverne

Lad drømmerejsen gå til det Indiske Ocean
Perfekt til bryllupsrejser eller andre romantiske ferier. Et meget behageligt klima findes året rundt og nogle af verdens mest eksklusive ressorts, der virkelig sætter fantasien og romantikken i gang. Fra din hyggeligt bungalow på stranden kan du nyde sandet som er kridthvidt og smukke turkise laguner, hvor det vrimler med farverige koraller og fisk. Eller oplev de smukke luksus villaer der står på eventyrlige pæle i lagunen. Rejser til Maldiverne bliver stærkt vanedannende.

Festivaler, fester, konger og dronninger er hvad du finder på en rejse til Maldiverne
Med over 1200 øer i det Indiske Ocean har Maldiverne rigtig meget at byde på. Landet har dybe kulturelle traditioner og en historier som man kun troede fandtes i eventyr. Oplev smukke festivaler med glade mennesker, historier om konger og dronninger samt oplev landets eget sprog og skriftsprog.

Er du til oplevelser i og på vandet på din ferie, så rejs til Maldiverne
Tag for eksempel til den smukke ø Baros. Her vil du møde en fortryllende strand der byder på dykning og snorkling blandt smukke koraller og et væld af farverige fisk. Er du mere til svømning og vandski er den anden side af øen helt perfekt til dette formål.

Seværdigheder i Rejser til Maldiverne