Rejser til Holland

Amsterdam er hele Holland´s hjerteby
Er du til en storby der tilbyder det hele og lidt til, så er Amsterdam helt sikkert noget for dig. Ved en gåtur langs de smukke kanaler støder man tit og ofte på de farverige husbåde der pryder kanalerne. Storbyen byder selvfølgelig også på hyggelige caféer, kunst og ikke mindst et imponerende natteliv.

Det er her de helt store holder til. 
Når du rejser til Holland og besøger Amsterdam vil du kunne tage på museum og se nogle af verdens mest kendte værker. Kunstnerne Van Gogh og Rembrandt er vel nok nogle af de mest velbesøgte af slagsen. Når man har snuset til kunsten kan man tage videre til bryggeri giganten Heineken´s hovedkvarter, som til dagligt har åbent for gæster. Sidst men ikke mindst skal man ikke glemme at besøge Anna Franks hus som ligger midt i byen og bærer på et gribende mindesmærke.

Holland er så meget mere
Rejser til Holland er meget mere end Amsterdam, kunst og kanaler. Det er også landet, hvor de farverige tulipaner høre hjemme og landets natur er i sig selv utroligt smukt og inspirerende med de mange farvestrålende blomstermarker. Gå heller ikke glip af de mange smukke og velbevarede bygninger som præger de Hollandske byer.

Seværdigheder i Rejser til Holland