Rejser til Italien

Rejser til Italien - Et billedskønt land
Italien er som landene i eventyrerne - spækket med bjerge, der breder sig smukt fra Alperne til Middelhavet. Det er også et land, der er beriget af de skønneste og lækreste ferieøer, heriblandt Sardinien, Elba, Sicilien og 70 andre små eventyrlige øer.

Kunst, mode, gastronomi, historie og natur - Italien har alt, hvad hjertet begærer
Rejser til Italien - Det er simpelthen utroligt, hvad dette ekstravagante land har at byde på - Landet, der opfostrer nogen af verdens største designere, kokke og kunstnere.

Når man rejser til Italien får man meget hurtigt fornemmelsen af at være i et sydligt land, der har så meget at byde på, at man slet ikke føler at ens ferie er lang nok.

Hvis du rejser til Italien kan du nyde godt af deres talent for mode, kunst og gastronomi. Du kan boltre dig i det varme, lækre vand - Italien er et ideelt rejsemål, hvis du har lyst til en uforglemmelig badeferie, der er ca. 8.000 kvadratmeter kyst fordelt billedskønt over Adriaterhavet.

Den Italienske arv er et besøg værd
Tag en tur tilbage til fortiden med rejser til Italien, oplev den romerske storhed og den litterære arv. Oplev fortidens kunst og filosofi og genoplev personer som Leonardo da Vinci, Galilei, Dante og Machiavelli.

Prøv en ægte italiensk pizza, eller nyd den italienske gastronomis mange smagsfulde facetter, eller gå en aftentur ned af de små hyggelige stræder. Besøg Firenze, Toscana, Rom, Venedig, tag syd på, tag nord på - lige meget, hvor dine veje fører dig hen, vil Italien tage imod dig med varme og glæde.

Seværdigheder i Rejser til Italien