Rejser til Portugal

Charmerende Portugal
Elsker du sol, varme, charmerende bondekultur, et pulserende storbyliv, velsmagende vine og friskfangede fisk - rejser til Portugal kan gøre alt dette til virkelighed, og så er det endda et af Europas billigste rejsemål.

Forestil dig de skønneste strande, brusende bølger og dig, der bare ligger på din strandstol, parasollen skygger falder blidt på jorden og du napper til din lækre, friske drink - Når du rejser til Portugal kan dette utopi meget hurtigt gå hen og blive mere end blot en drøm.

Rejser til Portugal er især populære hos folk, der sætter pris på lækker mad, små oliven snacks, farverige drinks og duften af sommer og sol. Når du først rejser til Portugal får du lyst til mere og mere af det helt vidunderlige land.

Det er flere hundrede år siden, at vores allerkæreste Hans Christian Andersen forelskede sig i denne eventyrlige del af verden

- Nu mange hundrede år senere er  rejser til Portugal igen blevet yderst populære, hvert år rejser næsten 100.000 eventyrlystende danskere til landet. Her får de en bid af en kultur og natur, der er så smuk, at det halve ville være rigeligt.

Mulighederne for at få en på opleveren er mange, hvad enten du er til Algarves fabelagtige strande, nordens overdådige natur eller storbyens spændende kultur og natteliv.

Seværdigheder i Rejser til Portugal