Rejser til New Zealand

New Zealand - Øen der er splittet op i to fantastiske områder
Når du rejser til New Zealand vil du først og fremmest blive introduceret for de to store øer som landet groft sagt er delt op i: Sydøen og Nordøen. Sydøen kan blandt andet tilbyde dig at komme ud og opleve en safaritur på havet sammen med de enorme hvaler der holder til i disse farvande, det er også her at et af verdens mest imponerende fugleliv kan opleves. Når sanserne er blevet skærpet her kan du tage ud og se det der kaldes for verdens ottende vidunder, nemlig med en sejltur ved de smukke fjorde omkring Milford Sound, dette er virkelig et syn for guderne.

Efter en tur på den sydlige del af New Zealand går rejsen op til Nordøen. Her byder naturen på store, flotte og imponerende gletschere kombineret med enorme vulkaner, smukke strande og velbevaret nationalparker, hvor der er rigtig gode muligheder for at tage på camping eller trekking.

Er du naturmenneske er en rejse til New Zealand et must
Landet har så meget at byde på, at man sjældent når det hele på sin første rejse hertil. Over alt findes fascinerende geysere, betagende varme kilder, dybe regnskove, spændende dyreliv samt meget meget mere.

Seværdigheder i Rejser til New Zealand